jobb just nu!

Logoped till barn- och ungdomshabilitering i Hässleholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vi välkomnar nu en logoped till vår mottagning i Hässleholm som ersättare för en kollega som valt att anta nya utmaningar inom barn- och ungdomshabiliteringen (Bou). Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team!

Barn- och ungdomshabiliteringen är placerad inom förvaltningen Psykiatri och habilitering. Vår verksamhet vänder sig till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att familjen har full delaktighet i planering och utvärdering av insatserna.

Vi som arbetar inom Psykiatri och habilitering har ett viktigt och utmanande uppdrag att stärka individens kraft och frihet att forma sitt liv. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv utifrån egna val.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ingå i team Öst som vänder sig till barn och unga inom alla de tre diagnosgrupperna samt hjärnskada ABI (Acquired Brain Injury) och ryggmärgsbråck MMC (myelomeningocele).

- Jag har arbetat som logoped inom Habilitering och Hjälpmedel sedan 2011 och inom verksamheten, barn- och ungdomshabiliteringen sedan 2016. Det är ett mycket omväxlande och stimulerande arbete där patientens fokus alltid sätts i första rummet. Som logoped får jag använda mig av en stor del av min kompetens både vad gäller bredd och djup. Särskilt stimulerande är det nära arbetet med barn och unga både individuellt och i grupp. Barn- och ungdomshabiliteringen uppmuntrar förbättringsarbeten och utveckling av verksamheten och jag som medarbetare ges stora möjligheter till utveckling och utbildning, berättar Regina Andrasi, logoped på mottagningen i Kristianstad.

I rollen som logoped hos oss kommer du svara för utredning och behandling av barn och ungdomar med kommunikations-, tal- och språksvårigheter och/eller med ät- och sväljsvårigheter. Du kommer arbeta en del med mångsidiga intensiva insatser för små barn med autism. I samarbete med andra teammedlemmar ger du även information, handledning och utbildning till personer i barnets närmiljö.

Arbetstider är vardagar klockan 08.00-16.30 med kvällstjänstgöring till klockan 18.30 på måndagar.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad logoped med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av habiliterings- och rehabiliteringsarbete. Då resor förekommer i tjänsten är giltigt B-körkort ett krav. Vidare är även grundläggande datorkunskaper en förutsättning för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett flexibelt förhållningssätt och intresse av ett familjecentrerat arbetssätt. Vidare har du ett stort engagemang av att arbeta med barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A965992

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.