jobb just nu!

Legitimerad Fysioterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Kommunen har huvudansvaret för hälso- och sjukvård samt rehabilitering i hemmet.

Vill du vara med i vår pågående satsning på rehabiliterande arbetssätt i Valdemarsviks kommun?

Arbetsuppgifter

Valdemarsviks kommun har en uttalad ambition att tydligt förbättra livskvalité och skapa fler möjligheter för människor genom att bl.a. utveckla hemrehabiliteringsteamen.
Hälso- och sjukvårdsenheten söker därför en leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast som vill komplettera vårt team och vara med och driva denna viktiga utveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/ leg. Sjukgymnast
B-körkort är ett krav
Du har från utbildning eller från tidigare arbetsplatser vitsordad professionellt förhållningssätt till att arbeta inom området och med målgrupperna

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   727e/2019

Gör ansökan

Övrigt

Arbetstid: dagtid
Friskvårdspeng upp till 4000 kr/år.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Valdemarsviks kommun tillämpar rökfri arbetstid