jobb just nu!

Legitimerad Fysioterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Vård och omsorg i Valdemarsviks kommun har under senare år bedrivit verksamhet i framkant gällande rehabiliterande förhållningssätt.
Vill du vara med i vår pågående satsning på rehabiliterande arbetssätt i Valdemarsviks kommun?
Valdemarsviks kommun har en uttalad ambition att tydligt förbättra livskvalité och skapa fler möjligheter för människor genom att bl.a. utveckla hemrehabiliteringsteamen. Hälso- och sjukvårdsenheten söker därför en leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast som vill komplettera vårt team och vara med och driva denna viktiga utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi vill att du ska vara en engagerad kollega i vårt härliga team som jobbar med rehabilitering i hemmet, utprovning av hjälpmedel, tidig bedömning av rehabiliteringspotential och aktiv träning. Vi arbetar konsultativt gentemot omvårdnadspersonal och håller i kontinuerliga ergonomi- och förflyttningsutbildningar. Vi samverkar proaktivt för att förebygga fall och ohälsa samt att bevara individens självständighet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och sjuksköterskor. Vi har alla ett geografiskt område vi ansvarar för inom respektive team och har god samverkan inom teamen. En del i detta är att vi har kontinuerliga team-träffar där samtliga professioner träffas då vi lyfter gemensamma ärenden vilket vi ser som en stor styrka. Vi har ett nära samarbete med vår MAR, enhetschefer och biståndshandläggare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, innehar B-körkort, är självgående och flexibel, har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team. Meriterande är tidigare erfarenhet som fysioterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   702e/2019

Gör ansökan

Övrigt

Arbetstid: dagtid
Friskvårdspeng upp till 4000 kr/år.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!