jobb just nu!

Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön. I kommunen bor drygt 12 900 personer.

Besök oss på www.bromolla.se

Arbetsuppgifter

Placering: kommunal hemsjukvård

Nu finns chansen att vara del i vår trivsamma rehab grupp och den fortsatta utvecklingen av kommunens rehabiliteringsinsatser. Rehabgruppen består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt rehab assistenter. Gruppen kännetecknas av sitt engagemang, kompetens och arbetar med mycket glädje i vardagen. Vi har ett arbetssätt som innebär ett nära samarbete och där vi drar lärdom av varandras erfarenheter och kompetenser. Utöver den egna gruppen ingår vi även i större team med övriga professioner. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation.
Vi finns i en gemensam hälso- och sjukvårdsgrupp och är samlade under en chef. Hela gruppen utgår från gemensamma lokaler belägna i centrala Bromölla. Vi fördelar arbetet över kommunen och ansvarar själva för upplägg och planering av arbetet.

Som fysioterapeut kommer du att utföra individuella bedömningar, utforma och genomföra fysioterapeutiska rehabiliteringsinsatser samt förskriva medicintekniska hjälpmedel. Du samverkar i team tillsammans med arbetsterapeuter, rehab assistent, sjuksköterska, dietist, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Du strukturerar och planerar självständigt dina arbetsuppgifter.
Du träffar patienter i varierande åldersgrupper från 17 år och uppåt som har behov av rehabilitering. Patienterna finns inom kommunal hälso- och sjukvård och du besöker dem i deras hem, på vår korttidsenhet eller i särskilt boende.

När du anställs hos oss får du en egen mentor för att få en bra introduktion i vår verksamhet och i ditt arbete. Tillsammans har vi erfarenhet och kompetens och hjälps åt.

Kvalifikationer

Vi söker en kollega som genom att ingå i vårt rehabteam är med och utvecklar rehabiliteringen i kommunen. Du ska vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och ha ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete i kommunens verksamheter. Du har god initiativförmåga och är självständig. samtidigt som du trivs att arbeta tillsammans i team.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på B-körkort.

Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   102/19

Gör ansökan

Lön

Ange löneanspråk.
Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.