jobb just nu!

Legitimerad förskollärare på förskolan Trollet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nu söker vi dig som vill vara med och starta upp en ny verksamhet i våra nybyggda välanpassade lokaler. I november står förskolan klar för inflyttning. Förskolan ligger naturskönt belägen på Mössebergs sluttning. Här kommer barnen kunna mötas på olika torg/ateljéer, vinterträdgård och vår gemensam matsal där vi kommer ha en egen kock.

På Trollets förskola arbetar vi ett utifrån Reggio inspirerat förhållningssätt Vi strävar efter att ge varje barn en trygg och lärorik miljö som är anpassad för barnens intresse och behov där vi arbetar projektinriktat. Varje barn skall känna lust och trygghet för att kunna utveckla sin egen självständighet och tillit till sin förmåga.

Vi har ett tillåtande förhållningssätt som utmanar barnen till att söka egna lösningar.
Vi ser barn som viktiga personer som är kompetenta att påverka sin dag genom egna val av aktiviteter.

För oss på förskolan Trollet är kvalité att vi har ett gott bemötande mot alla som kommer till oss och att vi ser allas lika värde. Som pedagog är du medveten, engagerad, närvarande och har god samarbetsförmåga/flexibilitet. Det systematiska kvalitetsarbetet är viktig i vår verksamhet och den pedagogiska dokumentationen och reflektionen ligger till grund för systematiken.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping nu och i framtiden.

Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping – nu och i framtiden.

Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling.
Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Förskolan Trollet

Du ansvarar för att undervisningen genomförs så att barnens utveckling och lärande främjas. Du är ansvarig för att anpassa verksamheten och lärmiljön efter barns behov och intresse.

Tillsammans med kollegor ansvarar du för planering , genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet och du har ett nära samarbete med pedagogisk handledare.

Som arbetstagare i Falköpings kommun får du ett årligt friskvårdsbidrag. Du som förskollärare får dessutom en arbets-Ipad och ytterkläder. På förskolan äter vi pedagogiskt och måltiderna är då kostnadsfria. Vi erbjuder också gratis kaffe och te. Under kommande läsår kommer vi också utöka reflektionstiden för att utveckla vårt pedagogiska arbete.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständig, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-28

Ansökan

Referensnummer:   BU 139-3219

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Semesteranställning

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.