Lärare till skolområde Rörvik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Rörviks skola är en F-9 skola med ca 240 elever i åldrarna 6-16 år. Vi har även en förskola i skolområde Rörvik med ca 40 barn inskrivna. En rektor leder tillsammans med biträdande rektor verksamheten, med totalt ca 50 medarbetare. Skola och förskola är belägen mitt i samhället och har ett upptagningsområde som omfattar såväl tätort som omkringliggande landsbygd. I högstadieåldrarna kommer eleverna även från Stockaryds upptagningsområde. Fritidshemmet finns integrerat i skolans lokaler och vi har en väl utvecklad samverkan mellan förskola, fritidshem och skola. I samband med terminsstarten i augusti flyttar skolan in i helt nya lokaler. Nu söker vi dig som vill vara med och utforma framtidens skola tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med engagerade kollegor planerar, organiserar och genomför du lektioner i ämnena matematik, fysik, kemi och teknik. Du kommer att ingå i arbetslaget för blivande åk 9 samt vara mentor tillsammans med tre andra lärare för drygt 40 elever. Därtill andra förekommande aktiviteter inom skolans ram. Du brinner för att stötta elever i deras kunskapsinhämtning samt sociala utveckling.

På skolan använder vi oss av Vklass och Office 365 för dokumentation, kommunikation och planering.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen för åk 7-9 med behörighet i ma/no. Är positiv, ansvarstagande, har en god elevsyn samt brinner för att utveckla verksamheten.
Du anpassar dig efter förändringar och elevernas varierande behov. Du ändrar arbetssätt och metod utan att förlora fokus på målet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-08-08

Ansökan

Referensnummer:   C142463

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.