Lärare – anpassad gymnasieskola, Njudungsgymnasiet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Gillar du att ta initiativ och lösa problem? Har du lätt för att tänka nytt och komma med idéer? Vi söker dig som är en påhittig lärare och som brinner för elever med särskilda behov.

Som lärare hos oss jobbar du på den anpassade gymnasieskolans nationella program. Du undervisar i programmet för hälsa, vård och omsorg, men också i några av ämnena matte, engelska, svenska, SO och NO.

Vår anpassade gymnasieskola på Njudungsgymnasiet erbjuder individuellt anpassade och nationella program för elever med funktionsnedsättningar. Programmen är utformade för att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som krävs för att förbereda dem för framtida arbete eller fortsatta studier.

Vi strävar efter att kombinera teoretisk undervisning med praktisk erfarenhet, så som arbetsplatsförlagt lärande (APL), för att stödja varje elevs unika lärandebehov och framtidsplaner.

Här blir du en del av ett härligt arbetslag, där vi ser varandra som tillgångar. Att tänka och arbeta lösningsfokuserat tror vi är viktigt för att skapa trygghet och respekt mellan alla.

Är du bra på att skapa engagemang och delaktighet? Ser du möjligheter framför hinder?
Vi söker dig som är kreativ, vågar tänka nytt och framför allt så har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. För att passa i rollen vill vi att du kan arbeta lågaffektivt och att du har förmågan att tolka sociala interaktioner och signaler hos elever.

Vi vill att du som är anställd hos oss ska må bra, både på och utanför jobbet. Därför har du bland annat tillgång till friskvårdsbidrag, fria bad och rabatt på massage.

Läs mer om våra förmåner: https://jobb.vetlanda.se/jobb/formaner

Gemensamt bidrar vi till mångfald där allas olikheter värdesätts. För att lyckas lär vi av varandra. Tillsammans är vi Vetlanda kommun.

Kvalifikationer

• Du är utbildad lärare, speciallärare eller yrkeslärare.

• Erfarenhet från arbete med funktionsnedsättningar är meriterande.

• Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-08-08

• Tillträde: 8 augusti, eller enligt överenskommelse.

• Urval och intervjuer hålls löpande.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1286400

Gör ansökan

Anställning

• Dagtid.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Vetlanda kommun är en inkluderande arbetsgivare som förespråkar mångfald och jämställdhet. Alla ansökningar behandlas utifrån ett likabehandlingsperspektiv.
I Vetlanda kommun jobbar vi utifrån kärnvärdena glädje, mod, respekt och tillsammans, en värdegrund som genomsyrar hela organisationen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.