Läser du till tandläkare och vill sommarjobba i Folktandvården Kronoberg?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi på Folktandvården är en del av Region Kronoberg och vi har ett av Sveriges viktigaste – och kanske också roligaste - jobb! Jobbar du hos oss så är varje dag meningsfull – tack vare ditt arbete får kronobergarna en bättre munhälsa. Kan du tänka dig ett bättre jobb??

Varje år tar vi i Folktandvården Kronoberg emot mellan 20-30 studenter som sommarjobbar hos oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på någon av våra kliniker eller avdelningar med assistans av tandläkare, hjälpa till med steril och andra arbetsuppgifter. Har du läst till och med termin 9 kan det finnas möjlighet att arbeta på tillfällig legitimation.

Att sommarjobba är ett bra sätt att se hur det är att jobba inom Folktandvården i Kronoberg. Du får möjlighet att se våra fina kliniker och träffa alla trevliga medarbetare som finns hos oss.
För oss är det också en fantastisk möjlighet att lära känna dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag läser till tandläkare, antingen i Sverige eller i ett annat land. Du kan ansöka om sommarjobb hos oss redan efter din första termin.

Ange i din ansökan om du är intresserad av någon speciell klinik eller avdelning och hur långt du har kommit i din utbildning.

Anställningens omfattning

Ange gärna under vilken period du har önskemål om att arbeta.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 75/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Kronoberg är ett län som är känt för att vara en entreprenörsregion som präglas av småföretagande och framåtanda. Länet är också en av Sveriges snabbaste växande regioner, vi har ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor. Du kommer alltså att få testa på att jobba i en region där det finns gott om kreativitet, framtidstro och livskraft!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.