Läser du till tandhygienist och vill sommarjobba i Kronoberg?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är en del av Folktandvården; Sveriges största folkhälsoaktör (totalt är vi mer än 13 000 medarbetare i landet) och vi är mycket stolta över att tillsammans hjälpa majoriteten av alla barn och nästan hälften av alla vuxna med att förebygga och främja en god munhälsa.

Vi är drygt 340 medarbetare i Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Kundcenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.

Arbetsuppgifter

När du sommarjobbar hos oss kommer du att arbeta på någon av våra kliniker eller avdelningar med assistans av tandläkare, hjälpa till med steril och andra arbetsuppgifter.

Att sommarjobba är ett bra sätt att se hur det är att jobba inom Folktandvården i Kronoberg. Du får möjlighet att se våra fina kliniker och träffa alla trevliga medarbetare som finns hos oss. För oss är det också en fantastisk möjlighet att lära känna dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag läser till tandhygienist. Du kan ansöka om sommarjobb hos oss redan efter din första termin.

Ange i din ansökan om du är intresserad av någon speciell klinik eller avdelning och hur långt du har kommit i din utbildning.

Anställningens omfattning

Ange gärna under vilken period du har önskemål om att arbeta.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 85/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Kronoberg är ett län som är känt för att vara en entreprenörsregion som präglas av småföretagande och framåtanda. Länet är också en av Sveriges snabbaste växande regioner, vi har ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor. Du kommer alltså att få testa på att jobba i en region där det finns gott om kreativitet, framtidstro och livskraft!

Om du inte har någon anknytning till Kronoberg och behöver hjälp med boende i samband med ditt sommarjobb, ange det i din ansökan.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.