jobb just nu!

Lärare till Nottebäckskolan F-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Din arbetsplats blir Nottebäckskolan F-6 som ligger i Norrhult. Denna skola och dess belägenhet har mycket att erbjuda dig. Vill du jobba på en liten skola med översiktliga barngrupper, ha frihet i ditt arbete genom att ges möjligheter att vara kreativ, ha ett bra stöd av rektor och kollegor, få möjligheter för kompetensutveckling, bidra till ett stärkt samarbete mellan skola och fritids samt arbeta på en skola med en fantastisk utemiljö i ett trevligt lokalsamhälle är NOTTEBÄCKSKOLAN den rätta för dig!

Arbetsuppgifter

Du ska leda och utveckla det pedagogiska arbetet i en klass på mellanstadiet utifrån skolans styrdokument och har ansvar för att uppdraget genomförs i tråd med riktlinjerna. Du ansvarar för att en positiv och utvecklingsfrämjande miljö skapas för varje barn samt för hela gruppen. Du förväntas arrangera och vara med på möten med föräldrar både individuellt och i stor grupp och tillsammans med dina kollegor utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare men annan relevant utbildning och arbetserfarenhet kan också komma i betraktning. Du behöver ha kunskap om hur du undervisar kring färdigheter i läs- och skrivutveckling samt matematik. Det är positivt om du kan undervisa i andra ämnen som musik, idrott eller textilslöjd. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera i ditt arbete och har en god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap. IT-kunskaper är meriterande. Du skall helst ha tidigare erfarenhet av att arbeta med barn i pedagogisk verksamhet men du kan också börja din yrkeskarriär hos oss.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2020-01-07 eller enligt överenskommelse

Intervjuer kommer att ske löpande
80 - 100 %

Ansökan

Referensnummer:   A915706

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.