jobb just nu!

Lärare till Milboskolan åk 1-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga
förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör Gävles framtid!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare som kommer att ansvara för planering, undervisning och bedömning i ämnet textilslöjd för årskurs 1-6 på Milboskolan. Vi söker dig som har ett stort engagemang för barn och barns lärande. Tillsammans med dina kollegor i skolan ska du bidra till att vår skola är en plats där alla känner sig trygga och sedda, och som alla elever, personal och vårdnadshavare går till med glädje.

Du är en naturlig och trygg ledare i det pedagogiska rummet och bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet. Du har höga förväntningar och ställer tydliga krav på varje barn. Du bidrar till att varje barn får kunskap, drivkraft och motivation. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till verksamhetsutveckling och till att lära av varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd.

Vi vill även att du:
* har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* är en tydlig ledare och en förebild för eleverna.
* har lätt för att samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.
* har ett positivt förhållningssätt och vill utvecklas som pedagog.
* kan omsätta modern praktisk teori till praktiskt arbete.
* är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.
* har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.

Urval samt intervjuer sker löpande under ansökningsperioden, så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-15

100 %
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   UG 278/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.