jobb just nu!

Lärare till årskurs 4-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Arbetsuppgifter

Du blir klasslärare för en klass i årkurs 5. En härlig samling elever. Här har du alla möjligheter att känna att du kan och hinner göra ett bra jobb.
Du kommer till en skola med härliga kollegor som alltid har nära till skratt.
Samtidigt strävar vi hela tiden framåt och arbetar ständigt för att utveckla våra tankar och idéer om den optimala skolan och undervisningen. Kommunen har även ett samarbete med skolverket som handlar om nyanländas lärande och under nästa år utbildas alla lärare i hur de kan utveckla sin undervisning för dessa elever.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare med legitimation för årkurs 4-6.
Du är en skicklig pedagog som har lätt att skapa goda relationer med dina elever, kollegor och föräldrar.
Du är kreativ och initiativtagande och samtidigt strukturerad i ditt arbetssätt. Du är lugn och stabil och har ett flexibelt arbetssätt.

Vi söker dig som finner glädje i att möta elever utifrån alla deras olikheter, personligheter och förmågor och som vill utmana dem att utvecklas.
Ta chansen och sök till vår skola. Här har du bara behöriga lärare, fungerande arbetslag, små klasser, tid att reflektera, struktur på möten och diskussioner och vi har roligt tillsammans!

Behörig lärare med lärarlegitimation för årkurs 4-6.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-15

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A864488/2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.