jobb just nu!

Lärare sv/eng Stureskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens möjligheter och utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Stureskolan är världens bästa 7-9 skola med ungefär 400 elever. På skolan finns förutom ett 20-tal klasser även förberedelseklass för nyanlända elever och två andra särskilda undervisningsgrupper. Aktuellt på skolan just nu är språkutvecklande arbetssätt, digitala lärmiljöer och fördjupningsarbete med betygsanalyser.

Vi har en planerad insats på skolan där vi arbetar med ledarskap i klassrummet och undervisningens kvalitet. Vi jobbar med kollegialt lärande bl a med hjälp av coaching och gemensam ämnesplanering på konferenstid. Vi är en skola med goda rutiner och välfungerande arbetslag. Stureskolan erbjuder goda möjligheter i form av lokaler, utrustning och schemaläggning för en varierad undervisning. Du blir en del av ett stort ämneslag med goda möjligheter för att utveckla undervisningen vidare!

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill arbeta som lärare i svenska och engelska på Stureskolan. Tjänsten innehåller mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är behörig lärare i svenska och engelska för grundskolans senare år.

Vi söker dig som är flexibel och lyhörd samt har god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ samt har en god kommunikativ förmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde 1 okt eller enligt överenskommelse. Anställningen är på 50% och tidsbegränsad under höstterminen 2020.

Ansökan

Referensnummer:   A973807

Gör ansökan

Övrigt

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.