jobb just nu!

Lärare med inriktning mot fritids

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Lindbladskolan har bildas av två tidigare F-6 enheter som redan detta läsår haft gott samarbete och delvis delat lokaler. Lindbladskolans byggnad är under konstruktion och kommer att stå färdig om ca ett år. Just nu är skolan belägen i tillfälliga lokaler där F-1 är placerade i gula paviljonger, 2-3 i röda paviljonger och 4-6 i en del av kommunens högstadium. Alla årskurser har tillhörande fritidsavdelningar. På skolan går just nu ca 400 elever och där arbetar ca 70 medarbetare.
Lindbladskolan leds av en rektor och en funktionell skolledare, som tillsammans delar ledarskapet utifrån det statliga och kommunala uppdraget. På skolan finns ett elevhälsoteam som rektor leder och det består av två specialpedagoger, två speciallärare, två kuratorer, två skolsköterskor och en centralt sittande psykolog och läkare.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är tänkt på en av våra F-1 fritids avdelningar där du förväntas planera genomföra och utvärdera arbetet utifrån gällande styrdokument och i samverkan med dina kollegor.

Kvalifikationer

Lärare med inriktning mot fritidshem alternativt barnskötare. Personlig lämplighet väger tungt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-07

Efter överrenskommelse
100%

Ansökan

Referensnummer:   A834715

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.