jobb just nu!

Lärare matematik, 100 %

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

All vuxenutbildning i Boden är samlad under Lärcentrum som är en del av Arbetsmarknadsförvaltningen. Hos oss kan eleverna studera på grundläggande, gymnasial och eftergymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vill du vara med och utveckla vuxnas lärande och Lärcentrums verksamhet, då är det här rätt arbetsplats för dig.


Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i matematik i kombination med annat ämne, gärna naturkunskap eller kemi men andra ämneskombinationer är också intressanta. Lärarens primära uppdrag är att undervisa och stötta eleverna i sitt lärande. Du kan komma att undervisa i alla gymnasiala matematikkurser, men även på grundläggande nivå. En viktig del i uppdraget består av att dokumentera elevens kunskapsutveckling samt att hålla en hög servicenivå i kommunikationen med eleven. Då vi arbetar med vuxna individer är ett flexibelt förhållningssätt en förutsättning för att lyckas i sitt uppdrag. Vi förväntar oss att du jobbar efter våra värderingar där kompetens, utveckling och arbetsglädje står i fokus.

Vi använder itslearning som lärplattform och våra elever läser både på plats (närstudier) och på distans. En stor del av kommunikationen med våra elever sker via lärplattformen. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med det och på ett naturligt sätt kan använda digitala lärresurser i undervisningen. Vi tror att du är en person som ser möjligheter i varje enskild individ och har förmågan att leda dem till uppsatta mål. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga.

Kvalifikationer

Gymnasielärare i matematik

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Eller efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A877909

Gör ansökan

Övrigt

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.