jobb just nu!

Lärare inom vård och omsorgsutbildning vuxenutbildning 75%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Vårgårda kommun är sedan år 2013 huvudman för vuxenutbildningen i Herrljunga och Vårgårda kommuner och arbetet sker utifrån ett samverkansavtal. Verksamhet sker på orter i båda kommunerna. Inom vuxenutbildningen bedrivs större delen av verksamheten i egen regi och omfattar SFI, gymnasie- och grundläggande kurser, särskild utbildning för vuxna och flera gymnasiala yrkesutbildningar. Det totala elevantalet är c:a 300. Vård- och omsorgsutbildningen är förlagd till Vårgårda.

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag planerar och genomför du undervisning samt betygsätter vård- och omsorgskurser. Du har ett nära samarbete med din kollega. Du omvärldsbevakar och nätverkar i Herrljunga/Vårgårda med omnejd för att lyssna in verksamheternas behov och främja uppdragsutbildning. Ett validerande förhållningssätt ingår i arbetet som yrkeslärare. Du planerar för APL, genomför APL-besök och säkerställer koppling till kurserna och att handledarutbildning genomförs vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tar egna initiativ och tycker om att arbeta både självständigt och i team. Som tycker om att uppnå resultat i det du åtar dig, du är ansvarstagande och skapar struktur i ditt arbete.
Du har god samarbetsförmåga och ser positivt på individers olikheter. Har en god förmåga att skapa kontakter och bygga relationer. Du är bra på att anpassa ditt budskap efter mottagare. Är engagerad i att stötta elever att nå målen och att individanpassa efter behov.

Meriterande med slutförd yrkeslärarutbildning med inriktning akutsjukvård. Alternativt intresse för eller påbörjad yrkeslärarutbildning. Goda möjligheter finns till att kombinera studier och arbete.
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med vi känsla, där Du har möjlighet att påverka utbildningen. Goda möjligheter finns till kompetensutveckling.

Anställningens omfattning

Start enligt ö.k.

Facklig företrädare nås via kommunens växel 0322 600 600

Ansökan

Referensnummer:   A842548

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.