jobb just nu!

Lärare i textilslöjd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar.

I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

Arbetsuppgifter

Vår skola är i en utvecklingsfas med en satsning på språkutvecklande arbetssätt och digitalisering. Lärare stöttas samtidigt av socialpedagoger som hjälper till med att ta mentorselever, rastvakter och hantera diverse dokumentationer såsom rutiner vid frånvaro och kränkningar.

Din uppgift blir att vara en del av vår skola med 300 härliga elever och 50 engagerade arbetare som tillsammans arbetar för att eleverna ska nå så långt som möjligt utifrån deras behov och förutsättningar. Vi har årskursvisa arbetslag samt ämnesgrupper.

Du kommer att vara ämneslärare och därmed sköta undervisning och planering samt ha ett mentorsskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har legitimation i textilslöjd/slöjd.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-19

Eller enligt ök.

Ansökan

Referensnummer:   A887695

Gör ansökan

Lön

Ferietjänstanställning

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Varmt välkommen med din ansökan!