jobb just nu!

Lärare i svenska som andra språk till Komvux

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Komvux i Enköping erbjuder utbildning på grundläggande och gymnasial nivå, särskild utbildning för vuxna och utbildning i svenska för invandrare. Vi är en liten arbetsplats där vi har ett nära samarbete med varandra.

Arbetsuppgifter

Komvux i Enköping söker dig som är lärare i svenska som andraspråk för gymnasiet. Du kommer att undervisa i SVA på grundläggande och gymnasienivå. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning och handledning. Vi lägger stor vikt vid att du är förtrogen med aktuella mål och relaterar dessa till det egna arbetet.

På komvux har vi semestertjänst.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i svenska som andraspråk på gymnasial nivå (90 högskolepoäng).
Erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning är meriterande. Goda IT kunskaper är viktigt då vi använder IT i undervisningen. Alla SVA-kurser går på 10 veckor så du måste vara strukturerad, ha god planeringsförmåga och på ett tydligt sätt kunna förmedla till eleverna vad som krävs för att nå kursmålen. Vi arbetar i arbetslag och du kommer att tillhöra gymnasiearbetslaget. Du ska också ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt vara intresserad av skolutveckling. Elever på komvux har olika bakgrund och erfarenhet. För att ge varje elev optimala förutsättningar för lärande är det en självklarhet att individualisera och se varje elev. Vi förutsätter att du har en helhetssyn på integration och ett intresse för mångfaldsfrågor.
Rekryteringsprocessen pågår under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-07

Ansökan

Referensnummer:   C30999

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.