Lärare i Slöjd och annat ämne till Ekdalaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar!

Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Härryda kommun har de tre senaste åren placerat sig i topp i Dagens Samhälles årliga ranking av Årets superkommun. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Ekdalaskolan är en 7-9 skola med 355 elever som ligger centralt i Mölnlycke. Kommunikationerna till vår skola är goda och det tar 15 minuter från korsvägen i Göteborg.

Är du en person som är engagerad och nyfiken? Vi söker dig som tror på kraften i goda relationer och lagarbetets styrka. Vi vill att du uppskattar samarbete och vågar att utmana dig själv. Vår skola vill bygga trygga sammanhang och vi-känsla. Med höga förväntningar på elevers delaktighet vill vi skapa arbetsglädje och engagemang. Genom att vara en samtalande skola bygger vi relationer som grund för lärande. Vi delar och lär vi av varandra som en lärande organisation. Kollegialt lärande sker varje vecka inom ämneslag och arbetslag.

Läs mer här: https://www.harryda.se/barnochutbildning/grundskola/kommunalagrundskolor/ekdalaskolan79.4.bfa8f9c1817fcd67e8202c6.html

Tillsammans åstadkommer vi mer!

Arbetsuppgifter

Ekdalaskolan erbjuder dig arbetsglädje, en stöttande elevhälsa, kloka arbetskamrater och en stabil skolledning. Tillsammans arbetar vi utifrån kommunens pedagogiska helhetsidé Rötter och Vingar med syfte att rusta eleverna med mod, självkänsla och framtidstro.

Vi behöver nu en lärare i slöjd och annat ämne. Anställningen är tillsvidare på 80-100%. Uppdraget innebär att undervisa i alla årskurser. Uppdraget innebär också mentorskap för elever och du kommer att vara en del av arbetslaget för årskurs 7.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans senare årskurser. Du har behörighet och god didaktisk kompetens inom dina ämnen och kan undervisa i båda slöjd arterna. Du ska kunna arbeta digitalt och använda många olika vägar till lärande.

Vi söker dig med ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov i en differentierad undervisning. Du använder dig av formativ bedömning för att eleverna ska utvecklas.

Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och du är trygg i skolans värdegrund. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid utbildning, erfarenhet och personlig lämplighet såsom förhållningssätt och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Vi är en skola med en gemensam ambition att arbeta språkutvecklande och ämnesövergripande. Under detta läsår fortsätter vi arbetet med Läsande skola samt fokus på Hälsa utifrån många olika aspekter. Sedan flera år arbetar skolan med att Ekdalaskolan vill göra skillnad bland annat genom ämnesövergripande projekt i alla årskurser om hållbar utveckling utifrån de globala målen i Agenda 2030.

För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Omfattning: 80-100 %.

Ansökan

Referensnummer:   A1268157

Gör ansökan

Övrigt

Sista ansökningsdag är 24 -02-25 intervjuer kan ske löpande.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

I första hand ser vi att du söker tjänsten via vårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.