jobb just nu!

Lärare i redovisning sökes till Yrgo

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.
I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

Arbetsuppgifter

Yrgo bedriver yrkeshögskoleutbildning inom områden där näringslivet uttryckt ett behov av engagerade och kompetenta medarbete. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där medarbetare, studerande och yrkesverksamma i branschen är gemensamt delaktiga. Vi har totalt ca 1600 studerande, 80 medarbetare och ett stort antal gästföreläsare. Våra verksamheter är lokaliserade på fyra olika adresser i Göteborg. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.yrgo.se

Vi söker en lärare i redovisning, beskattning, ekonomi och ekonomistyrning. Arbetet kräver öppenhet att pröva nya arbetsformer samt mycket god IT-kompetens, både pedagogiskt och administrativt. Du kommer tillsammans med kollegor och skolledning ansvara för att organisera, planera, samordna, koordinera och integrera dina kurser i de olika utbildningarna.
Stor vikt i arbetet läggs vid pedagogisk utveckling och utbildningens förankring i sin samtid och i arbetslivet. I uppdraget ingår att utforma kurser, undervisa och dra nytta av ditt eget såväl som utbildningens etablerade nätverk. Du ska även koordinera, handleda och examinera examensarbeten och andra större projekt. Därutöver ingår samarbete med andra utbildningar, LIA-besök (lärande arbete, praktik), arbete med och utveckling av studerandeinflytande, utvärdering samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda, relevanta och aktuella yrkeskunskaper så att undervisningen håller yrkeshögskolenivå. Då du kommer att undervisa och delta i den kontinuerliga utvecklingen av utbildningarna söker vi dig som har tidigare erfarenheter av undervisning och av att koordinera utbildning. Relevant lärarexamen och lärarlegitimation är meriterande.

Du ska ha dokumenterad kunskap i undervisning och arbete med redovisning, beskattning, ekonomi och ekonomistyrning. Tjänsten kräver att du kan ta egna beslut samt arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid effektivitet, samarbetsförmåga, kreativitet, flexibilitet och erfarenhet av att undervisa i eftergymnasial utbildning.
Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete.

Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar. Vi strävar efter mångfald och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Naturligtvis delar du våra värdeord: personlig, engagemang, dignitet och modernitet.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse. Semestertjänst 40/40
Omfattning 50-100% enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A931540

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.