jobb just nu!

Lärare i musik Domnarvets skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Domnarvets skola är en F-9 skola. Vi arbetar framtidsinriktat med fokus på samarbete i arbetslag och ämneslag samt en pedagogisk mångfald med elevens eget lärande i centrum.

Vi på Domnarvets skola siktar högt och arbetar målmedvetet för hög kvalitet, stor arbetsglädje och ett tydligt elevperspektiv.
Med gemensamma kunskaper och erfarenheter skapar vi grund för tillgänglighet med fokus på sammanhang, kontinuitet och progression i elevernas utveckling och lärande.

Vi har en del signum på vår skola som vi är stolta över och gärna berättar om. Ett kännetecken är att vi arbetar aktivt med att skapa studiero. Det arbetet innebär att vi genom få och tydliga regler för lärare och elever skapar en trygghet och förutsättning för lärande i en lugn miljö. Ett annat kännetecken är att våra elever har en timplanefri del i sina scheman där de själva, i samråd med mentor, planerar för sitt arbete.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta för att väcka och utmana våra elevers nyfikenhet i musik.
Att vara lärare hos oss innebär å ena sidan att planera och genomföra undervisningen i musikämnet samt utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet.
Det innebär också kollegialt lärande samt hög grad av självbestämmande i arbetslagen och ämneslagen.
Vi tror också på att mentorskapet lägger grunden till den goda elevkännedomen och skapar den nära elevrelationen där du stöttar eleverna att nå läroplanens kunskapskrav.

Kvalifikationer

Du är läraren i musik som kompletterar våra arbets- och ämneslag med din kompetens och ditt engagemang om eleverna och ser ämnesövergripande arbete som en drivkraft i vårt skolutvecklingsarbete.
Som lärare hos oss har du lärarlegitimation och ämnesbehörighet i musik och är väl förtrogen med skolans styrdokument.
Du är en driven och drivande pedagog med ambition att utveckla elever, kollegor och dig själv.
Vi hoppas att du nu känner att du vill komma till oss och arbeta för att Domnarvets skolas elever ska gå vidare i livet med en nyfiken inställning till fortsatt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där kreativitet, nytänkande och flexibilitet är nyckelord.
Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-07

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A915987

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.