jobb just nu!

Lärare i matematik/NO

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Söker du en skola där du får jobba tillsammans med en engagerad skolledning och har kompetenta kollegor runt dig som gärna ger dig stöd och kunskapsutbyte i din yrkesroll?
Välkommen till Withalaskolan!

Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats med positiv elevsyn och höga förväntningar.
Vi jobbar för att alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. Pedagoger och övriga professioner inom skolan kompletterar varandra väl och vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg miljö med goda förutsättningar för våra elever. Varje elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Vi har en väl utvecklad IT-miljö på skolan och strävar efter att vara i framkant och förnya oss. Våra klassrum är utrustade med Smartboards, projektorer och varje arbetslag har god tillgång till iPads.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla skolan och rusta eleverna inför framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete där du jobbar och utvecklas både självständigt och tillsammans med elever och kollegor.

Withalaskolan befinner sig just nu i ett spännande skede med en om- och tillbyggnad av skolan där vi under de kommande åren fram till 2021 arbetar med sammanslagning av centralortens två högstadieskolor. De aktuella tjänsterna kan därför utgå från en av våra två nuvarande skolor fram tills sammanslagningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två lärare för undervisning i matematik och naturorienterande ämnen för elever i årskurs 7-9.
Vi söker dig som har goda ämneskunskaper och är en tydlig ledare i klassrummet. Du drivs av att möta upp eleven där han eller hon befinner sig i sin kunskapsutveckling.
Du har fler än ett sätt att förklara för dina elever och variation i hur eleverna får visa upp sina egna förmågor. Som person är du bra på att bygga goda relationer som bidrar till en bra lärmiljö.

I tjänsten ingår även mentorsansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i matematik/no. Erfarenhet av undervisning i matematik/no är meriterande.

Sökande med erfarenhet från andra branscher kan också bli aktuella för anställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker fortlöpnade, tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A875302

Gör ansökan

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.