jobb just nu!

Lärare i MA/NO åk 5 till Örnässkolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Örnässkolan är en F-9 skola som ligger centralt placerad i bostadsområdet Örnäset. På skolan går cirka 400 elever. Vi använder oss av digitala plattformar i arbetet med våra elever och har en idrottsinriktning där vi erbjuder extra undervisning inom idrotterna basket och fotboll på högstadiet. På F-6 lägger vi, utöver idrottslektionerna, in extra rörelse i den ordinarie undervisningen. Inom skolans område finns vår moderna idrottshall samt en multiarena.

Örnässkolan präglas av mångfald och en miljö som bygger på trygghet, respekt och tolerans. Vi har via våra förstelärare en medveten satsning på undervisning i språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, utveckling av matematikundervisningen samt digitalisering. Vi lägger stort fokus på tillgängliga lärmiljöer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i årskurs 5, en väldigt fin och välfungerande grupp. Vi arbetar med ett tvålärarsystem där lärarna samarbetar kring planering och genomförande av undervisningen. När en lärare undervisar agerar den andre resurs. Du kommer att ingå i ett ämneslag där du, tillsammans med kollegor med samma ämnesbehörighet utvecklar undervisningen.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i matematik samt de naturorienterande ämnena i årskurserna 4-6. Vi ser att du har ett driv att utvecklas i din profession och har förmågan att ta egna initiativ samt se möjligheter. Du är bra på att samarbeta med andra och ett gott bemötande är något som är viktigt för dig. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde vt 2020.

Vid önskemål kan tjänstgöringsgraden omfatta 75%.

Ansökan

Referensnummer:   A901252

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb