jobb just nu!

Lärare i idrott och hälsa till Sunderbyskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Utemiljön runt skolan är lugn och trygg och erbjuder många fina möjligheter till friluftsliv, rörelse och idrott. I samhället finns på nära avstånd, skog och mark samt älv och strand. Det är också namnen på våra arbetslag; Älven, Skogen och Stranden.

Vi arbetar utifrån en tanke om meningsfullt lärande i helheter med omsorg om elevernas allsidiga utveckling. Motivation, lust till lärande, goda relationer, trygghet, kvalitet, demokrati och inflytande är ledord för vårt arbete. Detta innebär bl. a att vi regelbundet jobbar med åldersblandade och ämnesintegrerade teman. Vi satsar också mycket på tillgänglighet – en skola som fungerar för alla. Det ger stora möjligheter till elevinflytande, engagemang och social utveckling samt skapar mening och fördjupade kunskaper. Detta gynnar också ett lärande som förbereder våra elever för livet utanför och efter skoltiden. Vi har ett gott samarbete med vårdnadshavarna. Det visar sig genom deras stora intresse och engagemang för skolan och elevers lärande. Pedagogerna på skolorna har stor pedagogisk erfarenhet och vi satsar mycket på kollegialt lärande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som idrottslärare innebär att du ansvarar för undervisning i ämnet idrott och hälsa för elever från åk 3-6. Du ingår i både arbetslag med pedagoger för åk F-6 samt i det praktisk/estetiska ämneslaget. Den kollegiala samverkan och intresset för utveckling är stor vid Sunderbyskolan.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och ämnesbehörighet för år 3-6 i Idrott och hälsa. Det är positivt om du också har ytterligare behörigheter. Du behöver ha kunskap att hantera dator och teknik i ditt dagliga arbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående utifrån vision, mål och policy, kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt och du lägger stor vikt på kvalitet. Du gillar att komma med idéer som du gärna omsätter i praktiken vilket bidrar till ett gott resultat. I rollen är det viktigt att du kan vara en god lyssnare och att du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Det är av särskild vikt att du förstår att alla människor har olika förutsättningar och att detta bidrar till att vi alla tar till oss kunskap på olika sätt. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A929932

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb