jobb just nu!

Lärare i ekonomi, ekonomistyrning och redovisning sökes till Yrgo

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.

Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser.

Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

Arbetsuppgifter

Yrgo bedriver yrkeshögskoleutbildning inom områden där näringslivet uttryckt ett behov av engagerade och kompetenta medarbetare. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där medarbetare, studerande och yrkesverksamma i branschen är gemensamt delaktiga. Vi har totalt ca 2000 studerande, 80 medarbetare och ett stort antal gästföreläsare. Våra verksamheter är lokaliserade på fyra olika adresser i Göteborg. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.yrgo.se

Vi söker en lärare i ekonomi, ekonomistyrning och redovisning. Du kommer tillsammans med lärarlag och skolledning ansvara för att organisera, planera, samordna och integrera dina kurser i de olika utbildningarna. Undervisningen syftar till att förbereda de studerande på sitt arbete som ekonomi- och redovisningskonsulter, bank- och försäkringsrådgivare och paralegal.
I uppdraget ingår att utforma kurser, undervisa och dra nytta av ditt eget såväl som utbildningens etablerade nätverk. Du kommer även att koordinera, handleda och examinera examensarbeten och andra större projekt.
I uppdraget ingår också bl.a. kursansvar, LIA-besök (LIA=Lärande i arbete, praktik), arbete med och utveckling av studerandeinflytande, utvärdering samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter.
För mer information om utbildningarna, se www.yrgo.se

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen har relevant lärarexamen och lärarlegitimation, alternativt arbetat inom branschen som ekonomi- och/eller redovisningskonsult eller liknande.
Då flera av våra utbildningar och kurser går på distans är det meriterande om du har erfarenhet av distansmetodik och distansundervisning sedan tidigare.
Du är kvalitetsmedveten och har god kunskap inom Excel, digitala verktyg och digitala processer inom utbildningsområdet.
Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna beslut samtidigt som du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är en självständig, kreativ och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete.
Naturligtvis delar du våra värdeord: personlig, engagemang, dignitet och modernitet.
Vi strävar efter mångfald och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-01-01 eller enligt överenskommelse.
Semestertjänst 40/40
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A980568

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.