jobb just nu!

Lärare 4-9 i musik till Strandskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Klagshamns rektorsområde består av Strandskolan åk 2-9 och Klagshamnsskolan åk F-2. Skolans pedagogiska ledord är kunskap, glädje, trygghet och självständigt tänkande.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare för undervisning i musik för grundskolan! Som lärare hos oss ska du planera och genomföra undervisning och bedöma såväl elevers prestationer som utvecklingsbehov. Med kreativ undervisning hittar du strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen. Du är mentor för ett antal elever. Samarbetet med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal är viktigt och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i musik för grundskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket.

Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Anställningens omfattning

Tillträdesdatum: snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A859448

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i förvaltningen med en tillfällig placering på Strandskolan under ett år.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.