jobb just nu!

Lärare åk 4-6 till Alstermoskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Alstermoskolan F-6 arbetar aktivt med trygghetsfrågor och har elevernas utveckling och lärande i fokus i en miljö med studiero och arbetsro.

Alstermoskolan har ett arbetslag och vi ser skolan som en stor enhet.
Alstermo ligger cirka 35 minuter från Lessebo, Nybro, Braås och Rottne.

Arbetsuppgifter

Till Alstermoskolan söker vi nu dig som vill vara en del av oss och undervisa i åk 4 och vara mentor för denna klass. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Nu söker vi dig som vill arbeta på en skola och som arbetar mycket med kooperativt lärande. Och som vill bidra med sin kompetens i skolans fortsatta utveckling. Viktigt är att kunna vara öppen för att kunna möta skolans behov av undervisning i olika elevgrupper och stadier.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i mellanstadiet. Största del av undervisningen är i svenska, engelska och matematik.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-12-10

Tidsbegränsad till: 2021-06-16

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A973622

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Utdrag från polisens belastningsregister fordras för anställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.