jobb just nu!

Lärare åk. 1-6 till Ringarums skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Ringarums skola är en skola där vi trivs och ställer upp för varandra! Vi är stolta över vår skola, vårt arbete och våra elever och vill nu välkomna en ny kollega att jobba tillsammans med oss. Vi har så klart utmaningar, men vi är måna om att hjälpa och stötta varandra i alla lägen. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Arbetsuppgifter

Undervisning och mentorskap på mellanstadiet. Beroende på behörighet kan det även vara möjligt med undervisning och mentorskap på lågstadiet från ht 2019.

Kvalifikationer

Behörig lärare för aktuella årskurser. Behörighet att undervisa i engelska är meriterande.

Kollegialt lärande och samverkan med kollegier, elever och föräldrar förutsätts.

Positiv inställning till att utveckla verksamheten med fokus på bemötande, elevers resultat och delaktighet ingår i uppdraget.

Anställningens omfattning

Snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   304e/2019

Gör ansökan

Övrigt

Fackliga representanter nås genom kommunens växel.