jobb just nu!

Längdtränare Skidgymnasiet Gällivare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

Lapplands Gymnasium är den gemensamma gymnasieorganisationen för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Våra fyra skolor har tillsammans cirka 20 program och totalt drygt 2000 elever och finns i Sveriges största och mest distansberoende region Långt borta men ändå nära. Vår vision innebär att vi ska erbjuda unika och attraktiva utbildningar av högsta kvalitet.

Arbetsuppgifter

Träna talanger mot internationell elit. Du ska ansvara för planering och genomförande av träningar enskilt och tillsammans med andra tränare.

Kvalifikationer

Specialidrottslärare med erfarenhet inom längdskidåkning. Du ska själv ha varit aktiv på elitnivå nationellt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-01

Tidsbegränsad till: 2020-06-01

Då en av våra tränare kommer att vara tjänstledig kommande år behöver vi en ersättare.

Ansökan

Referensnummer:   A887649

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!