jobb just nu!

Kvalitetsutvecklare förskolan Boden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens möjligheter och utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Förskolorna i Boden har hög andel behöriga förskollärare, vilket ger en bra förutsättning för hög kvalitet i verksamheterna. I nuläget så satsar Bodens förskolor på språkutvecklande arbetssätt. Varje förskola har 4 planerings- och utvecklingsdagar per år, då pedagoger och chef systematiskt arbetar med förskolornas kvalitetsarbete, kompetensutveckling och verksamhetsplaner. Bodens kommun vill ha friska pedagoger och erbjuder därför en timme friskvård per vecka för alla anställda.

Utbildningsförvaltningen söker nu 6 kvailtetsutvecklare till förskolorna i Boden. Placering kommer att vara i något av följande förskoleområden: Östra, Västra, Centrala, Sävast, Torpgärdan eller Fagernäs. Ange i din ansökan vilket/vilka områden din ansökan avser.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsutvecklare kommer du, direkt under förskolechefs ledning, ansvara för att driva förskolutveckling lokalt i förskoleområdet inom ramen för det systematiska kvalitetsarbetet. I ditt uppdrag kommer du arbeta med att utveckla verksamheten, det handlar bland annat om att bygga upp och utveckla rutiner och kunskaper i det systematiska kvalitetsarbetet. I arbetet ingår även kartläggningar och analys av förskolornas styrkor och utvecklingsområden, arbete med samplanering samt handledning och coachning av dina kollegor.

I ditt uppdrag kommer du att verka som ett stöd i det lokala kvalitetsarbetet exempelvis som stöd i analysarbete, statistikbearbetning, genomföra verksamhetsbesök och omvärldsanalys. Du kommer att driva utvecklingen av rutiner kopplat till det lokala systematiska kvalitetsarbetet. I din roll kommer du även att verka som stöd i dialog, dokumentation och arbetet med likabehandlingsplanen. I uppdraget ingår det även att avlasta verksamheten med vissa andra administrativa uppgifter.

Kontaktpersoner:
Fagernäs förskoleområde Linda Nilsson 0921-62645
Sävast förskoleområde Birgitta Johansson 0921-62858
Torpgärdans förskoleområde Desiré Nordvall 0921-62875
Västra och Centrala förskoleområdet Linda Lundborg 0921-62661
Östra förskoleområdet Maria Vikström Uneby 0921-62627

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi söker en person som är trygg i sin yrkesroll och som med stort engagemang kan leda andra, samt är beredd att ta ansvar och initiativ i arbetet. Som kvalitetsutvecklare är det viktigt att du har god analysförmåga och är genuint intresserad av att dokumentera, utvärdera och analysera resultat. Du har förmåga att arbeta självständigt men det är viktigt att du har erfarenhet av och har intresse för kollegial samverkan och coachning då det utgör en stor del av tjänsten. Du har god förmåga att kommunicera på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt. Du har en positiv människosyn och är en glädjespridare som skapar engagemang och delaktighet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A886178

Gör ansökan

Övrigt

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.