jobb just nu!

Kvalitétsutvecklare grundskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Hedens skola ligger i ett naturskönt område i Hedens by, ca 7 km väster om Boden. Integrerade i skolans lokaler finns ett fritidshem och en förskoleavdelning. Närheten till skog och natur ger bra förutsättningar för skidåkning och friluftsverksamhet.

Unbyns skola ligger vackert belägen nära Luleälven, i en lugn och lantlig miljö. Det är cirka 1,5 mil till Boden och cirka 2 mil till Luleå. På skolan arbetar vi med barn från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan inrymmer också en fritidsavdelning. Vi har goda utflyktsmöjligheter i skolans närområde, exempelvis elljusspåret, Lillberget och "Sporn" som är byns stora fotbollsplan vid den vackra Luleälven. Där finns bl.a. en grillplats och en mindre badplats.

Harads skola ligger vackert belägen vid Luleå älv, 5 mil nordväst om Boden. Upptagningsområdet sträcker sig från Degerbäcken i söder till Storsand i nordvästra delen av Bodens kommun. Skolan består av 4 byggnader.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu engagerade kvalitetsutvecklare till Hedens skola och till Unbyn/Harads skolor. Som kvalitetsutvecklare kommer du direkt under rektors ledning ansvara för att driva skolutveckling lokalt på skolenheten inom ramen för det systematiska kvalitetsarbetet. I ditt uppdrag kommer du arbeta med att utveckla verksamheten, såväl lärare som undervisning. Det handlar bland annat om att bygga upp och utveckla rutiner och kunskaper i det systematiska kvalitetsarbetet. I arbetet ingår även kartläggningar och analys av skolans styrkor och förbättringsområden, arbete med samplanering samt handledning och coachning av dina lärarkollegor. I ditt uppdrag kommer du att verka som ett stöd i det lokala kvalitetsarbetet exempelvis som stöd i analysarbete, statistikbearbetning, genomföra lektionsbesök och omvärldsanalys. Du kommer att driva utvecklingen av rutiner kopplat till det lokala systematiska kvalitetsarbetet. I din roll kommer du även att verka som stöd i dialog, dokumentation och arbetet med likabehandlingsplanen. I uppdraget ingår det även att avlasta lärare med vissa andra administrativa uppgifter.

Ange i ansökan vilken tjänst du är intresserad av:
- Hedens skola
- Unbyn/Harads skolor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet för grundskolans tidigare år. Vi söker en person som är trygg i sin yrkesroll och som med stort engagemang kan leda andra, samt är beredd att ta ansvar och initiativ i arbetet. Som kvalitetsutvecklare är det viktigt att du har god analysförmåga och är genuint intresserad av att dokumentera, utvärdera och analysera resultat. Du har förmåga att arbeta självständigt men det är viktigt att du har erfarenhet av och har intresse för kollegial samverkan och coachning då det utgör en stor del av tjänsten. Du har god förmåga att kommunicera på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt. Du har en positiv människosyn och är en glädjespridare som skapar engagemang och delaktighet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever med annat modersmål.

Anställningens omfattning

Tillträde augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A876290

Gör ansökan

Övrigt

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.