jobb just nu!

Kvalificerad administratör/registrator till Vårgårda Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Vårgårda kommun är inne i en expansiv fas som kännetecknas av spännande utvecklingsarbete bland annat kring innovation och verksamhetsutveckling.

”Vårgårda kommuns vision”
https://app.emarketeer.com/ext/webpage/show.php?p=237595a52c1d1e759dee8a2763906cc028c0f78

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kvalificerad administratör med inriktning mot kommunens övergripande arbete med ärende- och dokumenthantering.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med vårt ärende- och dokumenthanteringssystem Visma cicerion. Du kommer att självständigt arbeta med övergripande posthantering, registrering, aktkontroll, kvalitetssäkring och löpande kontakter med både allmänhet och verksamhet. I uppdraget ingår även att vara sekreterare vid olika möten och handläggare/utredare för politiska ärenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom offentlig förvaltning eller annan högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt att du har flerårig erfarenhet av likande arbete inom offentlig förvaltning.

Du har goda kunskaper i regelverket som reglerar allmänna handlingar. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har goda kunskaper i svenska, liksom goda IT-kunskaper och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet vilket för denna tjänst innebär följande:
• noggrann, effektiv och självständig, eftersom det är viktigt att vi gör rätt och att vi gör det i tid. Som registrator kan det ibland även handla om att få andra att göra rätt.
• lätt att samarbeta med, eftersom du ingår i en arbetsgrupp.
• pedagogisk, eftersom utbildningsmoment kan ingå i tjänsten.

Erfarenhet från kommunal förvaltning är meriterande.

Ansökan

Referensnummer:   A841059

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.