jobb just nu!

Kundmötesstrateg kombinerad mobilitet till Skånetrafiken i Hässleholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

För oss handlar kollektivtrafik om så mycket mer än resor. Tillsammans med våra resenärer binder vi samman människor och platser varje dag. Tillsammans bidrar vi till en välfungerande infrastruktur som möjliggör utvecklingen av städer och regioner där människor kan bo och leva med livskvalitet. Vi möjliggör en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsmarknad och en vardag där människor får mer tid över till familj, vänner och intressen. Vi möjliggör en tillgänglig, varm och välkomnande plats att leva på och bidrar till att den finns kvar, även imorgon. Genom gemensamma krafter kan vi skapa det inkluderande nätverk som sammanflätar vår region och ger oss livskvalitet, för alla. Tillsammans med en lång rad engagerade medarbetare söker vi nu dig som vill vara med och skapa värde genom att driva utvecklingen av Skåne och leda oss i arbetet med att nå våra mål.

Har du ett starkt engagemang, en orädd attityd och lätt för att skapa goda relationer? Vågar du tänka annorlunda och utmana sanningar? Vill du jobba i ett engagerat, kreativt team där vi utmanar och uppmuntrar varandra? Läs vidare!

Arbetsuppgifter

Skånetrafiken tar sitt nästa steg i utvecklingen av våra kunders behov av förflyttning och främst då inom området för kombinerad mobilitet. Skånetrafikens långsiktiga mål är att tillsammans med andra aktörer knyta ihop olika former av mobilitet så att skåningen på ett enkelt sätt kan välja den kombination av transportmedel som passar bäst just då, just där med individens behov som utgångspunkt. Kombinerad mobilitet, eller Mobility as a Service, är komplext med många perspektiv och dimensioner. Vi vågar påstå att det ännu inte finns implementerat i större skala med lyckat resultat någonstans i världen. Det motiverar oss lite extra! Det kommer krävas hårt arbete, envishet, kreativt tänkande och en förmåga att förstå olika intressenters perspektiv och knyta ihop det till väl fungerande samarbeten. Som kundmötesstrateg har du en nyckelroll i utvecklingen av hållbar mobilitet inom Region Skåne och tillsammans med andra realisera visioner om framtidens resa. Du jobbar främst med realisering av kombinerad mobilitet och är drivande i projekt där vi tillsammans med olika partners förverkligar kombinerad mobilitet och andra nya mobilitetslösningar. Vidare behöver du översätta visionen om framtidens resa till någonting som är rimligt att implementera inom en nära framtid och planera konceptstudier och marknadspiloter där vi testar idéer. I rollen ingår även att projektleda konceptstudier och marknadspiloter inom området tillsammans med interna, såväl som externa parter inom både privat och offentlig sektor. Du har kontakt med kommuner och andra nyckelintressenter inom området. Vidare arbetar du tätt med kollegor med både strategiska frågeställningar och i realiseringen av lösningar.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:
• Översätta visioner om framtidens resa till testbara koncept.
• Projektleda koncept- och marknadsstudier.
• Ta fram en roadmap för nya mobilitetslösningar.
• Arbeta tätt med och stötta kollegor i realiseringen av lösningar kopplat till kombinerad mobilitet.
• Stötta framtagandet av strategi för kombinerad mobilitet och nya mobilitetslösningar.
• Följa marknadsutveckling inom kombinerad mobilitet och säkerställa att Skånetrafiken aktivt medverkar i aktiviteter som bidrar till ökad kunskap om kunderna och deras behov samt beteende inom mobilitet.

Kvalifikationer

Du är van vid att arbeta i komplexa miljöer och har sannolikt erfarenhet av att arbeta med både små och stora företag. Du är även van vid att leda större och mindre projekt. Du har förståelse och erfarenhet från att skapa framgångsrika samarbeten mellan flera aktörer med olika och delvis motsägelsefulla målbilder. Den komplexa problemställningen innebär att du bör ha en både teknisk och kommersiell förståelse. Marknaden och dess aktörer arbetar ofta internationellt så vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas med kombinerad mobilitet krävs ett tätt samarbete mellan privata och offentliga sektorn. Har du arbetat inom såväl den privata som offentliga sektorn anses det därför meriterande. Har du dessutom erfarenheter från transportsektorn är även det meriterande. Du har högskoleutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet från arbete i olika roller och kanske också inom olika branscher som bedöms som likvärdig. Då tjänsten innehåller en del presentationer är det viktigt att du är bekväm i att tala inför stora grupper.

Vi söker dig som vill bidra med energi och kreativitet till vår enhet och som har ett stort intresse för utveckling, lärande och att hitta nya lösningar! Vi är ett litet engagerat team, där vi genom våra olikheter stärker varandra. För att lyckas måste vi som individer våga misslyckas och du arbetar i ett team där vi vågar testa och det vill vi att du också gör. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat där vi alla hjälps åt och samarbetar för att bygga en hållbar framtid. Viktigast för oss är dock driv, prestigelöshet och en stark vilja att skapa samhällsnytta!

På Skånetrafiken lever vi våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt och det vill vi att du också gör!

Tjänsten är placerad i Hässleholm på Skånetrafikens huvudkontor och ingår i enheten Kundmöte och Innovation. Enhetens uppdrag är att hålla ihop design och utveckling av kundresan samt utveckla kundens upplevelse av Skånetrafiken. Till Hässleholm reser du enkelt med tåg på 20 minuter från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och 1 timme från Helsingborg.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och planerar påbörja intervjuer i v 35.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A962110

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Varje dag reser hundratusentals människor med någon av våra 14 000 dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Genom att resa kollektivt bidrar vi till en bättre miljö, ett levande landskap och ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.