jobb just nu!

Kulla Bemanning söker sommarvikarier inom LSS, Höganäs Omsorg AB!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för invånare i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt.
Bolaget verkar inom områdena äldreomsorg, hemsjukvård, LSS och ensamkommande barn. Som anställd i bolaget får du ett viktigt, meningsfullt och roligt arbete. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare med att utföra insatser som har stor betydelse för människors trygghet i sin vardag.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett sommarjobb där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom en stor organisation och får viktiga meriter och erfarenheter för en lång tid framöver? Vill du dessutom ha ett arbete som innebär att få andra att må bra då är det inom Höganäs Omsorg AB du ska sommarjobba.

Vi erbjuder vikarietjänster inom :
- grupp-/ serviceboende
- personlig assistans
- daglig verksamhet LSS

Du behöver vara bra på att ta initiativ, engagerad och ansvarsfull men det viktigaste är att du vill arbeta med människor och har personlig lämplighet. Du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska språket såväl tal som skrift.

Vi behöver dig som på ett ansvarsfullt sätt kan ge en god omvårdnad och särskilt stöd enl. LSS till människor med funktionshinder i Höganäs kommun.
Arbetet består i att stötta brukarna i hemmet och på fritiden, att hjälpa dem att ta tillvara sina egna resurser och leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du kommer att erbjudas en bra introduktion både central inom förvaltningen samt arbetsplatsförlagd på någon av de enheterna du söker dig till.

Kvalifikationer

Utbildning till pers. assistent, undersköterska, skötare eller annan likvärdig utbildning samt erfarenhet från yrket.

Som person ska du sträva efter utveckling och ha ett strukturerat och pedagogiskt förhållningssätt.
Du är trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Till vissa vikariat behöver du körkort och tillgång till bil.
Vi eftersträvar mångfald.
Det finns goda möjligheter att fortsätta som vikarie även efter sommaren och tycker du det är långt till sommaren? Du får gärna börja redan nu...

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A851248

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.