jobb just nu!

Kostavdelningen söker kockar och ekonomibiträden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar för kommunens fastigheter, hamnar, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning.

Förvaltningen ansvarar också för kommunens interna service inom kost, städ, fordon, förråd samt sköter en stor del av driften av våra parker, lekplatser och stränder. Teknik- och fastighetsförvaltningen deltar i kommunens samhällsplanering.

Arbetsuppgifter

Är du flexibel och har hög servicekänsla? Är du intresserad av att vikariera som kock/ekonomibiträde inom Höganäs kommun?
Vi har uppdrag inom hela kostverksamheten som innefattar kök inom skola, förskola och äldreomsorg.

I arbetsuppgifterna ingår bla :
- att ansvara för tillagning av kalla och varma maträtter, specialkoster, desserter och bakverk
-att arbeta med i storkök förekommande arbetsuppgifter, såsom produkthantering från beställning till servering
-att följa egenkontrollprogram
-att diska och städa.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har utbildning med inriktning mot storhushåll eller motsvarande samt erfarenhet av arbete inom storkök. Erfarenhet av att jobba med mat för äldre, barn, ungdomar samt kunskaper inom specialkoster är meriterande.

Du har en utpräglad servicekänsla med ett genuint fokus på kunden. Flexibilitet och viss stresstålighet är nödvändig. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Teknik och fastighetsförvaltningen strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Gärna körkort och geografisk närhet.
Vi söker vikarier för timanställning.
Vi tillämpar löpande rekrytering.
Vi undanber oss ansökan via mail.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A840740

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.