jobb just nu!

Kontaktperson till Kävlinge Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Är du intresserade av ett givande och utvecklande uppdrag? Då kan du anmäla ditt intresse för att bli kontaktperson, ledsagare eller avlösare.
Önskar du ett stimulerande och utvecklande extrajobb några timmar per vecka/månad, där du får möjligheten att bidra till att en person med funktionsnedsättning kan delta i samhällslivet samt till en meningsfull och stimulerande fritid.

Att ha uppdrag som kontaktperson innebär att du ska vara en medmänniska som kan underlätta och ge stöd till den enskilde att leva ett självständigt liv genom att minska social isoleringen och att stimulera till en aktiv fritid samt ge råd i vardagssituationer. Det är ett uppdrag som ersätts med arvode.

KONTAKTPERSONSUPPDRAG
Kvinna 17 år, 15 tim/månad, vardag och helg, komma ut på aktiviteter
Man 19 år, 10 tim/månad, vardagar dagtid och helg, komma ut och prova nya aktiviteter
Kille 15 år, 16 tim/månad, vardag kväll och helg, sportig kille som vill ha någon att prata och hänga med
Man 60 år, 25 tim/månad, främst helg, väldigt sportintresserad och vill iväg på olika sportevenemang, gärna någon som gillar sport och kan teckenspråk
Man 18 år, 13 tim/månad, vardag förmiddagar, vill bli mer aktiv
Man 60 år, 24 tim/månad, vardag eller helg, vill komma ut och hitta på saker
Man 21 år, 25 tim/månaden, helg och vardag, Träning och motion, musik(Hårdrock), uppdraget kan utföras i Kävlinge, Lund eller Malmö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lyhörd och uppmärksam i kontakten med andra människor samtidigt som du ska ha förmågan att förhålla dig professionellt utifrån ditt uppdrag.

Anställningens omfattning

Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   309/19

Gör ansökan

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.