jobb just nu!

Kommunikatör med inriktning grafisk och digital produktion-vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 470 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna http://www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter

Vi på lokalförvaltningen vet att god kommunikation är en förutsättning för att vi ska kunna nå våra mål och för att vår verksamhet ska utvecklas. Vår kommunikationsfunktion ansvarar för att samordna förvaltningens interna och externa kommunikation. Vi har en bredd av kommunikationsuppdrag som vi hanterar i nära samarbete med varandra.

Som kommunikatör tillhör du HR- och kommunikationsavdelningen. På vår avdelning arbetar vi som stöd åt chefer och förvaltningsledning i både operativa och strategiska frågor. Att arbeta på vår avdelning är roligt. Vi ser värdet av att HR och kommunikation samarbetar och drar nytta av varandras höga kompetens. Med gemensam förståelse för hur vi bidrar till verksamhetsutveckling jobbar vi tillsammans med varandra och våra chefer för att lokalförvaltningen ska vara en ledande förvaltare och byggaktör.

Dina arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera, producera, publicera och följa upp innehåll i digitala kanaler. Du är expertstöd och ansvarar för publiceringsverktyg samt bild- och filmhantering. Du deltar i det övergripande kommunikationsarbetet på avdelningen och samordnar vår grafiska och digitala produktion. I din roll ingår även att vara delaktig vid planering och genomförande av olika event för förvaltningen.

Kvalifikationer

Våra förväntningar på dig;
Du har en högskoleutbildning inom kommunikation eller annan likvärdig utbildning kombinerad med relevant erfarenhet. Du är träffsäker vad gäller tonalitet, bild, struktur och innehåll oavsett kanal och utvärderar resultatet av de kommunikationsinsatser du gör. För att lyckas i rollen tror vi att du uppfyller de flesta av dessa krav:

• Goda kunskaper i Indesign, Photoshop, Illustrator och Premiere Pro
• Förmåga att skriva professionella texter och anpassa budskap utifrån olika kanaler och
målgrupper
• Kunskap om bildbehandling och filmproduktion
• Kunskap om normkritik
• Vana av olika webbpubliceringsverktyg och förmåga att utbilda andra i dessa verktyg

Som person har du en förmåga att få saker gjorda genom att du planerar, driver och uppnår resultat. Du är prestigelös och trivs med ett teambaserat arbetssätt. I rollen har du många kontakter, därför är det viktigt att du agerar utåtriktat och konsultativt i alla dina möten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med kampanjer och event.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-09-30

Enligt överenskommelse, dock gärna snarast.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A844145 - Kopia

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykel förmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande
och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om
annonserings- och rekryteringshjälp.