jobb just nu!

Kommunhandläggare till Vårgårda Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Vårgårda kommun är inne i en expansiv fas som kännetecknas av spännande utvecklingsarbete bland annat kring innovation och verksamhetsutveckling.

”Vårgårda kommuns vision”
https://app.emarketeer.com/ext/webpage/show.php?p=237595a52c1d1e759dee8a2763906cc028c0f78

Arbetsuppgifter

Som kommunhandläggare på kommunkansliet kommer du att arbeta med utredningsuppdrag, protokollföring i nämnd, överförmyndarfrågor, arkivering m.m.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med vårt ärende- och dokumenthanteringssystem Visma Cicerion. Du arbetar i en liten, energisk arbetsgrupp där vi sätter stor vikt vid ett nära förtroendefullt samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom offentlig förvaltning eller annan högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer likvärdig eller erfarenhet av arbete som kommunhandläggare inom offentlig förvaltning.

Du behöver ha goda kunskaper gällande lagstiftning och dess tillämpning inom kommunområdet samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du positiv, du vill bidra till ett gott arbetsklimat och har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, ansvarstagande, tar initiativ och har god förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet från kommunal förvaltning är meriterande.

Ansökan

Referensnummer:   A841064

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.