jobb just nu!

Kockar till kolloverksamhet!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs kvalificerat och välutvecklat/framstående socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsutövning och behandlande och stödjande insatser för barn och ungdomar och deras familjer samt för vuxna.

Resursenheten Barn och familj består av familjepedagoger, familjebehandlare, umgängesverksamhet, kolloverksamhet, barngrupper, kris och korttidssinsatser, administration och utvecklare. Vår huvuduppgift är att genomföra insatser i form av biståndsbeslut för att förhindra eller förkorta placeringar.

Våra kollogårdar ligger naturskönt nära skog och vatten där vistelsen bygger på aktiviteter som stimulerar barnens sociala utveckling, upplevelsebehov samt avkoppling. Verksamheten präglas av ömsesidig respekt och ett aktivt deltagande från alla som vistas på gården. Detta ställer höga krav på våra ledare för att kunna erbjuda barnen en positiv och trygg kollovistelse.

Åshorn ligger vackert beläget i skärgårdsmiljö strax utanför Trosa, ca 11 mil från Eskilstuna. Sågarsvedet ligger intill Sotarsjön med en vacker omgivande natur, i Ärla ca 2,5 mil från Eskilstuna. Nu söker vi kockar till Åshorns barnkolloverksamhet som ligger i utkanten av Trosa och till Sågarsvedets barnkolloverksamhet som ligger i Ärla.

Arbetsuppgifter

Till Åshorns sommargård kommer ca 54 barn och till Sågarsvedet kommer ca 32 barn i åldrarna 7-13 år.

Kockens arbetsuppgift är att laga allsidig och näringsriktig mat som tilltalar barn. Vidare utför du inköp av livsmedel vid behov och ansvarar för kökshygien. Du är även behjälplig vid planering av matsedel. Utöver köksarbetet kommer du att delta i den övriga verksamheten tillsammans med ledare och barn.

För en av dessa tjänster innebär det att ha ett större ansvar (1:e kock), bland annat med planering av inköp och matsedel samt se till att egenkontrollen genomförs för att uppfylla Livsmedelsverkets krav. Du som söker denna tjänst kommer att börja 17 juni 2019 med förberedelser, planering och inköp av livsmedel.

Verksamheten på kollo omfattar heldygnsomsorg och arbetsperioderna fördelas enligt nedan. Var tydlig i din ansökan till vilken eller vilka perioder du söker, kan du arbeta båda perioderna är det önskvärt.

Kock med större ansvar (1:e kock):
2019-06-17-2019-08-11 (2019-06-17-2019-08-02, arbetsdagar)

Kock period 1: 2019-06-24-2019-07-21 (2019-06-24-2019-07-12, arbetsdagar)

Kock period 2: 2019-07-08-2019-08-04 (2019-07-15-2019-07-31, arbetsdagar)

Kock period 1 och 2: 2019-06-17-2019-08-11 (2019-06-24-2019-07-31, arbetsdagar)

Ta chansen att ha möjlighet att jobba på världens bästa sommarjobb! Vi väntar med spänning på din ansökan!

Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad kockutbildning eller storköksutbildning alternativt minst två års erfarenhet av arbete i kök på kollo. Det är starkt meriterande att ha läst kurser inom näringslära och specialkost.

Du har tidigare arbetat i storkök med exempelvis planering, inköp, matlagning och hygien och du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska.

Vi ser mycket positivt på om du tidigare har erfarenhet av arbete inom kolloverksamhet, kunskaper i specialkost, egenkontroll och HACCP samt kunskaper i HLR.

För att trivas och klara av rollen som kock på kollo krävs det att du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och trivs med ett arbete där målgruppen är barn. Du är en lagledare med tydlighet i din karaktär då du organiserar och fördelar arbete i köket. Utöver detta önskar vi även att du har god struktur och planering i arbetet.

B-körkort är meriterande.

För tjänsten krävs godkänt utdrag ur belastningsregister. Läs mer på www.polisen.se

Anställningens omfattning

Tillträde beror på sökt period
Beror på sökt period
11 dagar - 3 månader. Beror på sökt period

Ansökan

Referensnummer:   4918

Gör ansökan

Lön

Enligt avtal, fast lönesättning.

Anställning

1:e kock (2 st), kockar (4 st)

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.