jobb just nu!

Kock

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där mat, smak och kvalitet står i fokus. Vi vill se till att Burlöv blir bäst på skolmat i Sverige! Burlövs Kommun har ett nybyggt kök, detta team kommer tillsammans till hösten att laga och servera ca 3000 portioner.

Kvalifikationer

Du har flerårig utbildning/erfarenhet av att arbeta med matlagning och köksarbete. Vi söker dig med ett gott ekonomiskt sinne och som har kunskap om HACCP. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är kreativ och brinner för förbättringar och trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du har jobbat med specialkost och vet hur du hanterar den kosten.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-02-28

2019-08-15
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A884803

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.