jobb just nu!

Kock till Hyssnaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Arbetsuppgifter

Vi söker en kock som har ett genuint intresse för mat och som har goda kunskaper i matlagning och dietkost. I arbetsuppgifterna ingår alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter.

Ni är två kockar i köket och lagar ca 150 luncher per dag. På Hyssnaskolan arbetar vi efter Flervalsmodellen vilket innebär att vi erbjuder flera alternativa rätter där vi lagar in specialkosten i ordinarie utbud, vilket ger valfrihet och ett härligt kreativt arbete för oss kockar i köket. På skolan servar vi även Fritids med frukost och mellanmål. I arbetet ingår också bl a menyplanering, egenkontroll via eSmiley.

Du och din kollega ser till att måltiden blir en trevlig upplevelse i en trygg miljö och tillsammans utvecklar ni köket och menyn. Du ser möjligheter snarare än problem och sätter matgästerna och trivsel på jobbet i första hand. Vi ser att du har goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.

Hos oss får du ett arbete som ger mycket tillbaka, ditt arbete påverkar många människor varje dag.

Vi bidrar med kompetensutveckling och erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person, dock krävs att du har gått hotell- och restaurangprogrammet eller kockutbildning eller gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Utbildning i Livsmedelshygien och stor kunskap om specialkost.

Datavana krävs för att bl. a hantera kostdatasystem, personalsystem, e-post, egenkontroll och webbeställningar.

Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-02-28

Tillträde: 2020-03-01 eller enligt överenskommelse
Omfattning: 85%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A914363

Gör ansökan

Övrigt

Vi som jobbar inom Marks kommun utvecklar gemensamt vår tillsammanskultur genom att vi är engagerade, omtänksamma och utvecklande, till långsiktig nytta för individ och samhälle.

Som arbetsgivare främjar vi lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Marks kommun erbjuder olika personalförmåner såsom ex. attraktivt friskvårdsbidrag, rabatterat årskort på Västtrafik, kostnadsneutral miljöbil, hyrcykel, pensions- och semesterväxling samt i förekommande fall flexibel arbetstid. Vi har också bra kommunikationer mellan ex Göteborg, Borås, Varberg och det är lätt att parkera om du kör bil.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.