jobb just nu!

Kock/ Brunnaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Brunnaskolan är en F-9 skola, i Norra Botkyrka. Ett expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vi arbetar för att skapa goda relationer med fokus på ett positivt förhållningssätt och höga förväntningar. I längden handlar inställningen om att alltid välja att se möjligheter och där viljan att leverera bästa kvalité till våra elever, alltid står i fokus.

Arbetsuppgifter

Brunnaskolan söker en positiv, kreativ och engagerad kock som tillsammans med arbetsledare och övrig kökspersonal i ett roterande schema, ansvarar för planering och tillagning av frukost, lunch och mellanmål till elever och pedagoger. I vårt kök tillagas frukost för ca 100 elever, 500 portioner lunch, 50 specialkost och ca 150 portioner mellanmål. Vi lagar mat och bröd från grunden i så stor utsträckning som möjligt och då vi har en stor mängd specialkost är noggrannhet av största vikt för oss. I uppdraget ingår även egenkontroll, inköp samt övriga förekommande arbetsuppgifter i ett kök, såsom servering, diskning och städning. Arbetstid kommer att ligga mellan 06:30 till 15:00, med undantag för APT, ett tillfälle per månad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang och brinner för kosthållning och matlagning. Du ska ha adekvat utbildning och ha erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, skol- eller förskolekök. Du har grundläggande kunskaper inom specialkost och egenkontroll baserat på HACCP samt grundläggande datakunskap. Du har också god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi vill också att du har ett stort intresse för att skapa relationer med kollegor och elever i skolmatsal, men även i andra sammanhang. Samarbete och service är något som är naturligt för dig och du fungerar väl i olika konstellationer, du är flexibel och har inte några problem med att kavla upp ärmarna vid behov.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A862577

Gör ansökan

Övrigt

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.