jobb just nu!

Intresseanmälan timvikariat inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun dit man nu också kan flyga då en ny internationell flygplats öppnar i vinter. Förutom upplevelser, fantastisk natur och stora evenemang har kommunen en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vi står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar ständigt för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i kommunen. Vi har idag en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet. Så vill vi fortsätta ha det.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är också viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

• Hemtjänst
• Nattpatrull
• Särskilt boende
• Personlig assistans
• Daglig verksamhet LSS
• Socialpsykiatrin
• LSS-Boenden

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande. För arbete i hemtjänsten så krävs också körkort. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta. Samt att du har empati och känner ett värde i att arbeta med människor i behov av omsorg och vård.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A963428

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning.