jobb just nu!

Instruktör till fordonsprogrammet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Sundlergymnasiet är en skola där stort fokus läggs vid personlig utveckling. Vi jobbar målmedvetet för att eleven ska nå så långt som möjligt genom handledarskap, undervisning av god kvalitet och gott samarbete med näringslivet.
Sundlergymnasiet erbjuder studier med guldkant. Det innebär bland annat att utöver ett seriöst studieinnehåll finns möjlighet till internationellt utbyte, språkresor och en unik fotoutbildning!

Arbetsuppgifter

Sundlergymnasiet söker en instruktör till fordonsprogrammet som undervisar både teoretiskt och praktiskt på transportinriktningen. I arbetet ingår även handledarskap.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har dokumenterad yrkeserfarenhet som chaufför. Vi ser även gärna att du har utbildningsbevis för truck och kran. Körkort B, CE är ett krav. Du behöver ha god digital kompetens.
Vi ser att du är en person som sätter eleven i fokus och känner ett stort engagemang för yrket. Det är viktigt att du har ett gott bemötande gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska ha god samarbetsförmåga och delta i programteamets och skolans arbete.

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-08

60% - 80%

Ansökan

Referensnummer:   A778089 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.