Installationssamordnare till Älvstranden Utveckling

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med Göteborgs Stads förvaltningar och näringslivet skapar vi en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och genomföra vision Älvstranden i en händelserik miljö hos en modern arbetsgivare? Här får du möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en engagerad och dynamisk organisation.
Vi söker dig som precis som vi, tror på en hållbar stadsutveckling och vill vara med på resan att skapa en inkluderande, grön och dynamisk stad.
Som installationssamordnare kommer du att ingå i fastighetsavdelningen och blir en del av ett glatt och engagerat team. Du kommer att kunna utveckla dig själv som individ och växa inom ett spännande och utvecklande företag.
Tjänstens placering är på Lindholmen med fin utsikt över älven och Ramberget.

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande ca 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg, företrädesvis på Lindholmen i centrala Göteborg. Fastigheterna består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket innebär många spännande förvaltningsutmaningar.

Som installationssamordnare har du ett ansvar att samordna driftsfrågor och småprojekt på fastighetsavdelning för att upprätthålla företagets fastigheter i gott skick.
Du kommer fungera som tekniskt förvaltningsstöd där du bland annat kommer ansvara för mediamätare, dokumenthantering såsom ritningar samt även för andra mindre tekniska projekt. På fastighetsavdelningen arbetare både fastighetstekniker, tekniska förvaltare, uthyrningsansvarig samt ytterligare en installationssamordnare.

Dina arbetsuppgifter kommer vara:
• Driva och projektleda mindre ombyggnads- och energiprojekt
• Medverka med installationsteknik kompetens vid hyresgästanpassningar,
ombyggnads- och nybyggnadsprojekt.
• Stödja förvaltare etc. i bl.a. mer komplexa installationsproblem, felanmälningar,
kontakter med hyresgäster i dessa ärenden.
• Planera underhåll och utbyte av installationer.
• Ritnings- och dokumentationshantering, internt och externt.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som servicetekniker samt har erfarenhet av fastighetstekniska installationer. Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen inom teknik, gärna med inriktning fastighetstekniska installationer. Du har god datavana, har ekonomisk förståelse och känner dig bekväm i att leda och fördela. Du besitter god kommunikationsförmåga i svenska språket för både tal och skrift.

Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som installationssamordnare är det viktigt att du är analytisk, handlingskraftig, samarbetsvillig och har en hög social kompetens. Vidare ser vi att du är en positiv och ödmjuk person som har god förmåga att tänka strategiskt.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C65267

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst.
Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se
Vill du bli en del av vårt kompetenta och engagerade team? Välkommen med din ansökan senast 2021-11-07 . Vi kommer att tillämpa löpande urval och intervjuer.

Fackliga representanter:
SACO
Kristian Käll
0706-959603

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31