jobb just nu!

Informatör, vikariat, strategisk vårdutveckling och säkerhet i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Avdelning strategisk vårdutveckling och säkerhet ansvarar för att stödja förvaltningsledningen och verksamheten i frågor som handlar om vårdutveckling och säkerhet. Inom avdelningen arbetar vi med flera arbetsområden, förutom säkerhet och katastrofmedicin, bland annat med patientsäkerhet, läkemedelsfrågor, e-hälsa och läkarpraktik för att erhålla legitimation. Vårt huvudsyfte är att Skånes universitetssjukvårds patienter ska få en god och säker vård och att visionen – att alltid vara bland de bästa – förverkligas. Hos oss arbetar cirka 70 medarbetare som leds av chefsläkaren.

Inom avdelningen finns flera enheter som har stort behov att få ut relevant information till Skånes universitetssjukvårds verksamheter. Vi använder oss av de befintliga informations- och utbildningskanalerna och vill att det vi informerar om ska vara lätt att hitta och ta till sig. Våra medarbetare har olika sakkunskaper inom exempelvis säkerhet, läkemedel, patientsäkerhet eller IT/e-Hälsa.

Nu söker vi dig som kan hjälpa oss att strukturera och formatera information på bästa sätt så verksamheten får nytta av den.

Arbetsuppgifter

Vill du bli den som skapar förutsättningar för att informations- och utbildningsmaterial hanteras och utformas professionellt inom vår avdelning? Ditt sätt att arbeta gör att du har en helhetsbild över avdelningens rutiner, handböcker, planer, instruktioner med mera. Det är självklart för dig att allt vi publicerar skall följa formella riktlinjer och vara enkelt att ta till sig.

Vi kommunicerar information bland annat via intranätet och våra olika hemvister. Våra dokument hanteras i Dokumentportalen eller i SharePoint och våra utbildningar finns publicerade i Utbildningsportalen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både strategiska och operativa.

Du har en stödjande och rådgivande funktion avseende utformning och hantering av dokument. Vidare ansvarar du för att all information vi har publicerad är aktuell. Du granskar kreativt och förbättrar tillsammans med dina kollegor det vi publicerar. Därutöver identifierar och genomför du utbildningsinsatser.

Din placering är på Skånes universitetssjukhus i Malmö, men resor inom Region Skåne ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet av kommunikation inom hälso- och sjukvård. Vidare kan du Region Skånes dokumentportal, hemvister, Intranät och har arbetat med dessa system. Du är mycket kunnig i Word och har även god kunskap om de andra verktygen i Officepaketet. Vi ser det som meriterande om du har kunskap om formgivning och presentationsteknik samt vana av Adobes programvaror.

Som person är du inspirerande, utåtriktad, engagerad och har intresse för verksamhetsutveckling med målet att de som nås av vår information lätt skall hitta den och kunna ta den till sig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en förmåga att aktivt ge stöd och service till medarbetare.

Du kommer ingå i en grupp med glada människor som gör sitt bästa varje dag. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Är denna utmaning något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Ett år långt vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.
60 %
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A912621

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.