jobb just nu!

Idrottslärare till Svenshögskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Svenshögskolan, som byggdes 2016, är en F-6 skola med ca 300 elever. Idrottsundervisningen sker i Burlövshallen som är en ny, fräsch och funktionell idrottshall med många möjligheter. Intill hallen finns stora, fina grönområden där idrottsundervisningen kan förläggas utomhus.
Vill du vara med på Svenshögskolans tillväxt och pedagogiska resa, tveka inte att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med din närmsta kollega i idrott undervisar du elever i F-6 i idrott. Du ingår i mellanstadiets arbetslag och samplanerar tillsammans med mentorerna. Du arbetar systematiskt utifrån LGR 11 och upprättar pedagogiska planeringar. Du planerar och genomför friluftsdagar och tematisk undervisning som innefattar idrott och hälsa.

Kvalifikationer

Du är legitimerad idrottslärare, varav det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med dina närmsta kollegor och andra yrkeskategorier. Du är tålmodig, lösningsfokuserad och bidrar i verksamheten med ett salutogent perspektiv. Du ser varje situation tillsammans med barnet som en unik möjlighet till lärande. Du arbetar lågaffektivt.

Anställningens omfattning

Tillträde 20200810
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A956535

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.