jobb just nu!

Hemvården söker undersköterskor!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.

Inte skrytsamma men stolta, det är höganäsbornas tankar om sin plats. Vi vet att Höganäs är en populär plats att bo, leva och verka på. Så populär att kommunens befolkningsmål ser ut att bli verklighet flera år innan förväntat.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i.

Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!

Höganäs Omsorg AB är ett kommunalt helägt bolag som arbetar för att skapa förutsättningar för invånarna i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt. De som arbetar hos oss är verksamma inom något av områdena äldreomsorg, hemsjukvård eller LSS och kan vara exempelvis sjuksköterska, arbetsterapeut eller undersköterska. Oavsett titel är ditt uppdrag viktigt och meningsfullt och kommer bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare. Vill du göra karriär genom att få andra att må bra? Då är det hos oss du ska jobba!

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser?

Nu söker hemvården i Höganäs undersköterskor för tillsvidareanställning.
Hemvården har fyra områden i Höganäs inom vilka vi både kör bil och cyklar ut till våra brukare. Arbetstiden är dag och kväll och tjänstgöringsgraden ligger mellan 75-85%

I Höganäs Omsorg arbetar vi med målet att ha så hög delaktighet i beslut som möjligt för våra medarbetare. Vi arbetar med detta genom t.ex. medarbetardialoger i storformat, samverkansgrupper med fackförbunden, SWOT-analyser vid APT-möten och teammöten, arbetsgrupper samt många andra former.
Vi vill att alla känner sig delaktiga i de förändringar som görs och de beslut som tas.

Vill du vara en del av en grupp kompetenta undersköterskor som med engagemang och humor ger trygghet och stöttar våra brukare i vardagen har du hittat rätt. Som undersköterska arbetar du även i nära samarbete med distriktssköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområden:
• Fungera som kontaktperson för en eller flera brukare.
• Engagera brukarna och aktivt jobba för att de ska bibehålla livskvaliteten
• Formulera genomförandeplaner tillsammans med brukare och ansvara för att dessa kontinuerligt följs upp
• Dokumentera i verksamhetssystem
• Följa arbetsplatsens upprättade rutiner och policys

Som anställd inom Höganäs Omsorg får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade Chefer
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar
• En gedigen Introduktion där vi anpassar den till just dina behov och önskemål

Kvalifikationer

Som utbildad undersköterska hos oss ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har brukaren i fokus.
• Är bekväm och självgående i din roll som undersköterska
• Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
• Du kan bemöta alla utifrån deras individuella förutsättningar och arbetar mot våra gemensamma mål, "trygga och självständiga brukare".

Körkort krävs liksom att kunna färdas på cykel. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. God datorvana och att hantera smarttelefon krävs.
Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A866638

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.