jobb just nu!

Hemtjänstpersonal i Vetlanda - 2 tjänster

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hemtjänsten i Vetlanda kommun är indelad i olika geografiska distrikt och nu söker vi två personer till hemtjänstområde C2. Här jobbar ett femtontal personer och nu söker vi dig som vill bli en del av gänget!

Som anställd i hemtjänsten jobbar du med framför allt äldre personer i deras hem. Vårt arbetsområde utgörs av en stor del av centrala Vetlanda. Så det är ett plus om du har bra lokalsinne och gillar att köra bil och/eller cykla.

Arbetsuppgifter

Det här jobbet passar för dig som tycker om att arbeta med människor. I dina arbetsuppgifter ingår allt från daglig omvårdnad och att se över medicinska behov till städning och matlagning, beroende på vilka insatser som brukaren beviljats. Oftast jobbar du ensam, men kollegorna finns aldrig längre än ett telefonsamtal bort.

Att arbeta inom hemtjänsten är ett fritt och varierande yrke där du är trygg med att ta ansvar och fatta beslut.

Du är en person som värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande och delaktighet. Din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett, såväl socialt och kulturellt som fysiskt.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, vår personal får kontinuerlig utbildning i bland annat arbetsteknik och bemötande.
Som anställd i Vetlanda kommun har du tillgång till friskvård, du kan exempelvis få bidrag för att motionera på din fritid, du har fria bad på kommunens simanläggningar och rabatt på massage. Läs mer om våra förmåner för anställda här: https://jobb.vetlanda.se/jobb/formaner.html

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Du har körkort och egen bil.

Cykelvana, eftersom vi ofta använder cykel i tjänsten.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan

Referensnummer:   A833267

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.