Handläggare med myndighetsutövning till sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!

Arbetsuppgifter

Omsorgsförvaltningen söker handläggare till sommarvikariat.

I arbetet som handläggare utreder och beslutar du om olika insatser enligt Socialtjänstlagen för personer som bor i sitt ordinära hem.
Som person är du en god organisatör, strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du har en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Du är positiv och har ett utåtriktat förhållningssätt med en god samarbetsförmåga. En viktig del i arbetet är att kunna arbeta i team kring våra omsorgstagare för att få en god helhetssyn.
Ett sommarvikariat i omsorgsförvaltningen ger dig en värdefull arbetslivserfarenhet och en möjlighet att prova på att arbeta som handläggare. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med trevliga kollegor.

Välkommen med din ansökan till ett riktigt viktigt sommarjobb!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen från socionomprogrammet eller motsvarande. Vi är också intresserade av dig som är i slutet av din utbildning.
Du behöver ha god kännedom om de lagar som styr vår verksamhet (Lss och SoL). Det är meriterande om du har läst någon form av rättskunskap som är relevant för arbetet.

Du bör ha god datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Vi kommer att rekrytera löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-08-15

Enligt överenskommelse
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   OMS 437/20

Gör ansökan

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.